Kesähotelli Rentukan huoneet

Kesähotelli Rentukka tarjoaa majoitusta 1-4 hengen huoneissa. Tilaviin 4-5 hengen huoneistoihin mahtuu hyvin isompikin ryhmä tai koko perhe.
Huoneita on yhteensä 100 ja vuodepaikkoja noin 250. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, liinavaatteet ja pienoiskeittiö, josta löytyvät jääkaappi ja liesi. Huoneissa ei ole astiastoa. Aamiainen mahdollista sisällyttää huonehintaan.

Kysy parasta hintatarjousta suoraan vastaanotosta!

puhelin: 010 279 2006 tai sähköposti: rentukka@jyvaskylahotel.fi

1 hengen huone

alk. 55 € / vrk

Yhden hengen huoneen varustukseen kuuluu suihku ja wc sekä pienoiskeittiö. Silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja ovat lainattavissa vastaanotosta. Huonehintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen mahdollista sisällyttää huonehintaan.

Lue lisää

2 hengen huone

alk. 66 € / vrk

Kahden hengen huoneen varustukseen kuuluu suihku ja wc sekä pienoiskeittiö. Silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja ovat lainattavissa vastaanotosta. Huonehintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen mahdollista sisällyttää huonehintaan.

Lue lisää

3 hengen huone

alk. 81 € / vrk

Kolmen hengen huoneen varustukseen kuuluu suihku ja wc sekä pienoiskeittiö. Silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja ovat lainattavissa vastaanotosta. Huonehintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen mahdollista sisällyttää huonehintaan.

Lue lisää

4 hengen huoneisto

alk. 92 € / vrk

Neljän hengen huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Huoneiston varustukseen kuuluu suihku ja wc sekä pienoiskeittiö. Silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja ovat lainattavissa vastaanotosta. Huonehintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen mahdollista sisällyttää huonehintaan.

Lue lisää

5 hengen huoneisto

alk. 105 € / vrk

Viiden hengen huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Huoneiston varustukseen kuuluu suihku ja wc sekä pienoiskeittiö. Silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivaaja ovat lainattavissa vastaanotosta. Huonehintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen mahdollista sisällyttää huonehintaan.

Lue lisää